Henkilötietolain (523/1999, 10§ ja 24§) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 2016/679 (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 20.01.2019.

Rekisterinpitäjä:

Pilpo Design/Tmi Sanna Snellman-Junna
Halmekatu 6
40320 Jyväskylä
y-tunnus: 2519131-7

Yhteyshenkilö:
 

Sanna Snellman-Junna
pilpo.design(a)gmail.com
puh: +358409647447 

Postitusosoite:
 

Pilpo Design/Sanna Snellman-Junna
Ritoharjuntie 12 e 8
40270 Palokka

Pilpo Design verkkokaupan asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus  

Tietoja kerätään kun rekisteröidyt verkkokauppaan tai teet tilauksen. Ilman henkilötietoja, emme voi käsitellä tilaustasi. EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on asiakkaan suostumus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet.  Pilpo Design voi käyttää rekisterin sisältämiä henkilö- ja yhteystietoja asiakasviestintään, esimerkiksi jos tilauksen suhteen pitää vielä kysyä tarkentavia tietoja. Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.  

Rekisterin tietosisältö 

Rekisteriin voidaan tallentaa asiakkaan itsensä antamat tiedot, kuten yhteystiedot, asiakasnumero, asiointi- ja käyttötiedot, tilaustiedot, verkkoyhteyden IP-osoite, tilauksen tiedot, sekä laskutus- ja toimitustiedot ja muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin palveluihin liittyvät tiedot. Säännönmukaiset tietolähteet Henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään. Lisäksi niitä voidaan kerätä rekisterinpitäjän toimintoihin liittyvistä sosiaalisista medioista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan. 

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talous-alueen ulkopuolelle

Rekisterinpitäjä voi luovuttaa tietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa muun muassa rekisterinpitäjän yhteistyökumppaneille markkinointitarkoituksiin, mikäli rekisteröity on sallinut tietojensa luovuttamisen tähän tarkoitukseen(esimerkiksi uutiskirjeen postitusohjelma). Tietoja voidaan siirtää EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle henkilötietolain sallimalla tavalla. Kolmansia osapuolia joille tietoja luovutetaan ovat esimerkiksi posti ja muut kuljetusyritykset, jotta saadaan paketit perille.

Rekisterin suojauksen periaatteet ja säilystyaika 

Tietoja säilytetään asiakkassuhteen ja tilauksen käsittelyn ajan, sekä kirjanpitolaissa ja  
kuluttajakaupan vastuiden mukaan määritetyn ajan mukaisesti. 

Tarkastusoikeus, tarkastusoikeuden toteuttaminen ja kielto-oikeus 

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa  asiakasrekisterissä hänestä olevat tiedot. Kirjallinen tarkastuspyyntö tulee lähettää rekisteriasioista vastaavalle henkilölle, toimitamme tiedot 1kk sisällä. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa). Verkkokauppaan rekisteröitynyt asiakas voi hallinnoida ja tarkastella omia tietojaan sekä korjata samalla mahdolliset virheelliset tiedot asiakastilin kautta.

Evästeet

Käytämme verkkosivuillamme evästeitä (cookies).

Muutokset tietosuojaselosteeseen

Pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostetta lainsäädäntöjen mukaan. Suosittelemme tarkistamaan tietosuojaselosteen sisällön toisinaan. Tämä tietosuojaseloste korvaa aikaisemman rekisteriselosteen.

Your shopping cart is empty

Terms and conditions

Delivery terms and conditions

You have to be over 18 years old to order from our webshop, or you must have the permission of your parent or guardian to place an order.  You may create an account to our shop, that is
mandatory. After having placed an order, you will receive an order
acknowledgement to your email address with information about the delivery.

 If you have any problems using the online store, please
contact us by email:pilpo.design@gmail.com

All prices include VAT. The price of an item can be
changed after having placed an order if a pricing mistake has taken place or if
the price is exceptionally low compared to the general price level. (Judicial
act law 32§)

Payment



You pay your order online. The payments are securely
processed by Klarna Checout. Please follow the instructions to return
to the online store after payment, so that your payment will definetely be
linked to your order.

www.klarna.com/fi


Delivery

All purchases are mailed within 3-5 working days of the receival of the payment. 

Purchases worth over 150 EUR will be delivered free of charge in Finland. 

Purchases worth over 200 EUR will be delivered free of charge to European countries.


Database

Database is used only for the handling of the
orders, if you wish to order our newsletter, you have to order it separately.

Shipping 

Pick up from our Store 0e

Letter to Finland 3e

Package to Finland 5,9e

Homedelivery(Finland) 12e

Package to Sweden/Estonia 7,5e


Return Policy

Please note, that as the products are made by hand, minor
differencies might appear between the product and the photo. Returns or
exchanges will be accepted within 14 days of delivery. The returned product has
to be in the original condition with the tags aswell as in the original
packaging. Fabrics that have been cut according to your order and are faultless can not be returned. 
If you wish to return a product, you must pay for the return delivery fee. Please contact us by email if you wish to return product